کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

پوتین: آماده پایان دادن به جنگ اوکراین هستیم

رئیس‌جمهوری روسیه از طرف اوکراینی به خاطر خودداری از ورود به مذاکرات صلح انتقاد کرد و گفت: مسکو آماده پایان دادن به جنگ اوکراین است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 16
کد خبر: ۱۵۰۸۵۲

به گزارش راهبرد معاصر ولادیمیر پوتین روز جمعه در دیدار با نارندرا مودی نخست وزیر هند در حاشیه نشست سازمان همکاری شانگهای خاطرنشان کرد: ما هر کاری برای پایان دادن به جنگ اوکراین انجام خواهیم داد اما طرف مقابل مذاکره را رد و اعلام کرده که خواهان رسیدن به اهدافش با استفاده از زور است.

روسیه از ابتدای شروع جنگ اوکراین اعلام کرد که در صورت داده شدن تضمین‌های امنیتی برای غیرنظامی شدن کی‌یف و کنار رفتن نئونازی‌ها از قدرت در این کشور اروپای شرقی، جنگ را متوقف خواهد کرد.

کی‌یف و مسکو در اوایل جنگ و در زمانی که نظامیان روس کی‌یف را محاصره کرده بودند مذاکراتی را با میانجیگیری ترکیه انجام دادند. گرچه این مذاکرات به عقب نشینی نیروهای روس از پایتخت اوکراین منجر شد اما نتوانست به جنگ پایان دهد و جنگ کماکان در شرق این کشور، تاکنون ادامه دارد.

رئیس جمهوری روسیه در ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

پوتین روز پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیات نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو-کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر